Aino Kaisa Karjalainen aloittaa NewPaakkolan controllerina

NewPaakkolan controllerina aloittaa marraskuun alussa KTM Aino Kaisa Karjalainen. Hän on toiminut parikymmentä vuotta sote-alalla erilaisissa talouden johtamiseen liittyvissä tehtävissä – 14 vuotta Oulun Diakonissalaitoksella ja sen jälkeen Caritas-Säätiössä ja viimeisimpänä Helsingin Diakonissalaitoksella Caritaksen myytyä palvelutoimintansa sille.

”NewPaakkola on kasvuyritys ja itselleni kokonaan uusi toimiala ja työskentely tervolalaisessa yrityksessä sopii hyvin elämäntilanteeseen. Halusin mieluummin kokonaisvastuuta pienemmän yrityksen taloudesta kuin isomman yrityksen yhden talouden osa-alueen hoitamista. Odotan että pääsen yhdessä muiden työntekijöiden kanssa kehittämään yrityksen toimintaa strategian mukaisesti, erityisesti talousprosessien kehittäminen kiinnostaa ja onkin käsittääkseni keskeinen tehtävä”, kertoo Aino Kaisa Karjalainen.

Oulussa asuva Karjalainen on syntyjään tervolalainen. Perheeseen kuuluvat mies, kolme aikuista lasta ja kissa. Koripalloperheen äidin harrastuksiin kuuluvat muun muassa kuntoilu, mökkeily ja lukeminen.

Lisää kirjoituksia