Juho Portimojärvi on NewPaakkolan asiakkuuspäällikkö

Lokakuun lopulla NewPaakkolan asiakkuuspäällikkönä aloitti Juho Portimojärvi, joka on 49-vuotias erittäin kokenut koneautomaatioinsinööri. Torniossa syntynyt ja Ylitorniolla asuva Juho on aiemmalla työurallaan työskennellyt kännykän antennien mekaniikkasuunnittelussa Filtronicilla 2000-2002, erilaisissa johtotehtävissä PKC Electronicsilla 2002-2013, urheilukaupan yrittäjänä Ylitorniolla 2013-2017, myyntipäällikkönä Juvatecilla 2017-2020 ja tuonnin tehtävissä Lakkapää Importilla 2020-2023.

”Venäjän laittoman hyökkäyssodan johdosta oikeutetusti tehdyt itänaapurin kaupan rajoitteet saivat minut katselemaan myös muita työmahdollisuuksia. Olin hakenut joihinkin kaivosteollisuuden yrityksiin aikaisemmin ja ilmeisimmin sen perusteella headhunter minut löysi NewPaakkolan töihin. NewPaakkola ja Tommi Juntikka olivat minulle entuudestaan osittain tuttuja, koska olimmehan olleet samoilla messuilla, silloin kun olin Juvatecilla töissä”, toteaa Juho uransa nykyisestä polusta.

NewPaakkolassa Juhon työnkuvaan kuuluu muun muassa olemassa olevien asiakkuuksien kasvattaminen ja kehittäminen sekä uusasiakashankinta. Johtoryhmätyöskentelyn lisäksi toimenkuvaan kuuluu myös myyntiprosessien kehittäminen.

”Asiakasrajapinnassa toimiminen on kiehtonut minua aina ja toisaalta myös kaivosteollisuus. Nythän nämä molemmat yhdistyvät tässä toimessa loistavasti. Haluan kovasti olla auttamassa ja tekemässä töitä sen eteen, että NewPaakkola kehittyy ja kasvaa kannattavasti. Uskon, että tähän on kaikki edellytykset ja nämä kaikki asiat yhdessä motivoivat minua suuresti.”

Minkälainen työporukka on NewPaakkolassa?

”NewPaakkolan henkilöstö on erittäin ammattitaitoista ja osaavaa. Osalla henkilöistä on lisäksi todella pitkä historia alalta, joka ehdottomasti auttaa myös meidän vähän vähemmän alan kokemusta omaavien sisäänajossa. Näkemykseni mukaan koko henkilöstö on erittäin motivoitunut työhönsä. Mielestäni NewPaakkolan joukkueella on kaikkineen hyvä, sopivan rento ja silti tavoitteellinen ilmapiiri, joka auttaa jokaista onnistumaan omassa toimessaan.”

Lisää kirjoituksia