Konepaja palvelee normaalisti myös kesällä

NewPaakkolan konepajan päällikkönä aloitti kuukausi sitten 31-vuotias logistiikkaa Jyväskylän ammattikorkeakoulussa opiskellut Teppo Petrelius, joka on syntyisin Rovaniemeltä.

Teppo Petrelius

Keski-Suomessa opiskellut ja valmistuspäällikkönä keskisuuressa konepajassa työskennellyt Petrelius muutti vuosi sitten Tervolaan, joten NewPaakkola oli luontainen ja mieleinen valinta. Viimeksi hän työskenteli kelkkatehtaan työnjohtajana Rovaniemellä, joten työmatka lyheni olennaisesti.
”Tervola on sen verran hieno paikka, että sitä kannattaa aina mainostaa. Täällä on todella mukava asua maalaismaisemassa lähellä luontoa ja palvelut ovat kuitenkin lähellä”, hymyilee Teppo.

Työnsä alkajaisiksi Teppo on kiinnittänyt huomiota muun muassa työpaikan viihtyisyyteen, jota aiotaan kehittää tulevaisuudessakin.
”NewPaakkolan konepaja on aina tunnettu harvinaisen siistinä työympäristönä, mikä luo hyvän pohjan kehittämistyölle. Muita minulle tärkeitä asioita ovat mm. uusasiakashankinta ja tuotannon tehostaminen.”

Tepon mukaan NewPaakkola on siinäkin mielessä erinomainen työpaikka, että työntekijä saa todellakin äänensä kuuluville. Nykyisessä työtehtävässään Teppo pääsee myös työskentelemään osana NewPaakkolan johtoryhmää, jossa katsotaan asioita yrityksen näkökulmasta pitemmälle tulevaisuuteen.
”Onhan tämä hienoa, kun pääsee tekemään työtä, jonka tulokset ovat konkreettisesti nähtävissä.”

Kesälomia tuore konepajan päällikkö ei ehdi vielä pitämään: ”Konepajamme palvelee normaalisti myös kesäkaudella”, muistuttaa Teppo.

Lisää kirjoituksia