Lokerohihnakuljetin on NewPaakkolan monipuolista osaamista parhaimmillaan

Terrafamen akkukemikaalitehtaalle toimitettiin lokerohihnakuljetin touko- kesäkuun vaihteessa. Toimitus on malliesimerkki NewPaakkolan kokonaisvaltaisesta osaamisesta parhaimmillaan aina suunnittelusta asennukseen.

Nostokorkeutta on noin 35m ja kapasiteettia 900 kg/h

”Erikoisuutena toimituksessa oli, että kaikki kuljetettavan materiaalin kanssa kosketuksissa olevat osat ja rakenteet tulivat olla materiaaliltaan haponkestävää terästä kuljetinrullat, -rummut ja kaikki kuljetinkomponentiikka mukaan lukien. Rakenne on myös täysin pölytiivis”, kertoo NewPaakkolan projektiosaston päällikkö Juha Teikari.

Teikarin mukaan asiakkaalla oli haasteena saada tarvittava kapasiteetti olemassa olevilla laitteilla, joten NewPaakkolalta pyydettiin ratkaisuehdotusta. Parin asiakkaan kanssa pidetyn palaverin jälkeen ratkaisu alkoi hahmottua.

”Työ tehtiin kokonaisurakkana eli se sisälsi suunnittelun, valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton. Lisäksi kyseessä oli toisen laitteiston korvaaminen, joten poistimme myös olemassa olevan laitteiston ennen uusien asennuksia. Asennuksen kokonaiskesto oli seitsemän vuorokautta, kun työtä tehtiin 24/7.”

Lisää kirjoituksia