Seppo Tuovinen tuo osaamista ja kokemusta NewPaakkolan hallitukseen

NewPaakkola on vahvistanut hallitustaan pitkän linjan johtamisen ammattilaisella, kun Endomines Suomen johtaja Seppo Tuovinen (50) aloitti hallitustyönsä kuluvana kesänä. Tuovisella on viidentoista vuoden kokemus kaivosteollisuudesta ja kaivosten kehittämishankkeista Outokumpu Mining Oy:ssä, Talvivaara Sotkamo Oy:ssä, Altona Mining Oy:ssä ja Kinrossissa Suomessa, Yhdysvalloissa, Irlannissa ja Venäjällä. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri, minkä lisäksi hänellä on MBA-tutkinto brittiläisestä Henley Management Collegesta.

Kuva miehestä pukutakissa

Tuovinen tuo NewPaakkolan hallitustyöskentelyyn liiketoimintakokemusta, strategista sekä pitkäjänteisen liiketoiminnan kehittämisen osaamista ja myös ESG-näkökulmaa. 

Kohti strategian mukaista kasvua

”Tämä on ensimmäinen askel yritystä ohjaavan ja strategisen näkökulman omaavan hallituksen luomisessa. Hallituksen ja osaamisen vahvistaminen hallituksessa jatkuu osana aloitettua strategiaprojektia ja hallituksen panos tulee olemaan merkittävä yrityksen menestymiselle tulevaisuudessa, kun tavoitteena on hallittu kasvu”, sanoo Tuovinen.

Tuovinen katsoo, että hänellä on paljon annettavaa pitkällä tähtäimellä suurempien ja vaativampien kokonaisuuksien toimittamisen sekä koko laitteistojen elinkaaripalvelujen tarjoamisen suhteen. Tuovinen on tehtäväänsä erittäin motivoitunut, sillä hän tietää NewPaakkolan potentiaalin:

”Yritys on hyvässä kunnossa, perusasiat ja liiketoiminta on kestävällä tasolla ja tekninen osaaminen on erittäin hyvää. Tuolta pohjalta on hyvä rakentaa ja kehittää liiketoimintaa, prosesseja ja hakea laajentumista”, kertoo Tuovinen.

”NewPaakkolalla on erittäin vahva suunnitteluosaaminen ja pitkä kokemus kuljetinjärjestelmistä ja siihen liittyvistä laitteistoista sekä sitoutunut henkilöstö. Sen varaan on hyvä rakentaa tulevaisuutta”, päättää Tuovinen.

Lisää kirjoituksia