Sopimus Tornion Voiman vuosiseisakin kuljetinhuolloista

NewPaakkola on tehnyt sopimuksen Tornion Voiman vuosiseisakin kuljetinhuolloista. Tornion Voima on merkittävä Tornion alueen energian­tuottaja CHP-voimalaitoksen, viiden varatehokattilan sekä kahden lämpökattilalaitoksen ansiosta.

”Huoltoseisakki kestää kesällä kahdeksan viikkoa, joiden aikana tarkastamme ja huollamme muun muassa polttoaineen siirtolaitteistoa, vastaanoton perä- ja sivupurkukolakuljettimet, repijätelan, murskan, kiekkoseulan, hihnakuljettimet, kolakuljettimet, sulkusyöttimet, ruuvipurkaimet ja tuhkakuljettimet”, kertoo NewPaakkolan huoltourakoista vastaava Tapio Kolkkinen.
Kolkkisen mukaan NewPaakkolan huoltoprosessi on joustava sekä asiakasta kuunteleva toimintamalli.
”Oikeastaan prosessi lähtee käyntiin jo ennakkotarkastuksessa. Siinä laitteisto käydään katselmoimassa ja havaitut viat ja puutteet kirjataan ylös. Tämän pohjalta tehdään toimintasuunnitelma yhdessä asiakkaan kanssa ja tarkennetaan työhön jo ennalta varatut resurssit”, kuvailee Kolkkinen.
Kolkkisen mukaan työn tekemisen aikana asiakas pidetään ajan tasalla töiden etenemisestä. Myös huoltotöiden aikana havaituista vioista ja puutteista tehdään toimintasuunnitelma yhdessä asiakkaan kanssa.
”Kun asiat on kerran sovittu, niin hoidamme tehtävät ja raportoimme asiakkaalle työn etenemisestä sekä valmistumisesta. Kaikkien töiden jälkeen laaditaan loppuraportti mitä huoltoja ja korjauksia on tehty. Loppuraportti käydään vielä yhdessä asiakkaan kanssa läpi palautekeskustelun merkeissä. Siinä yhteydessä käännetään katseita myös tulevaan: onko jotain mitä pitää mahdollisesti tarkkailla sekä aloitetaan alustava suunnittelu jo seuraavaa vuosihuoltoseisakkia varten.”
”Pitkälti tämän takia olemme jälleen valikoituneet tässäkin tapauksessa vuosihuoltoon kuljettimien huoltajiksi. Meihin luotetaan. Mitä lupaamme sen pidämme”, päättää Kolkkinen.

Lisää kirjoituksia