Ratkaisut Kuljetinratkaisut joihin voit luottaa

Pitkällisestä kokemuksesta kumpuavaa materiaalinkäsittelyn ekosysteemin hallintaa ja optimaalisia ratkaisuja.

Materiaalinkäsittelyn erikoisosaajat

Meidän vahvuutemme on materiaalinkäsittelyn ekosysteemin kokonaisvaltainen ja toimintavarma hallinta. Pitkän kokemuksemme ansiosta ymmärrämme, miten materiaali käyttäytyy eri laitteissa ja sen vuoksi saamme järjestelmät toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Suunnittelumme lähtee aina juurisyiden kartoittamisesta paikan päällä kohteessa. Kun ratkaisun ydin on löydetty, aloitetaan varsinainen suunnittelutyö simulaation avulla. Olemme maastokelpoinen suunnittelutoimisto, jonka opit on jalostettu erilaisista prosessiteollisuuden kohteista.

Kuljetinratkaisut prosessin alusta loppuun

Menestyksemme salaisuus on, että seuraamme prosessin alusta loppuun suunnittelusta valmistukseen ja asennuksesta käyttöönottoon. Meillä pääsuunnittelija on myös projektipäällikkö, joka huolehtii optimaalisesta toimivuudesta koko elinkaaren ajan. Siksi ennakoimme hyvissä ajoin huolto- ja varaosatarpeet, eikä suunnittelemattomia tuotantokatkoksia synny.

Ratkaisut materiaalinkäsittelyn haasteisiin

Toimintamalliimme kuuluu avoin kommunikaatio, jonka avainsana on luottamus. Asiakkaan luottamus syntyy siitä, että ratkaisemme haasteet optimaalisella tavalla. Lisäksi pysymme sovitussa aikataulussa, mikä on usein hintaakin tärkeämpi asia.

Konepajamme on teollisuuden valmistusvaiheen asiantunteva kumppani

NewPaakkolan konepajalla valmistuvat myös CE-merkinnän mukaiset tuotteet teollisuuden tarpeisiin. Tiloissamme toteutuvat niin suuret projektit kuin myös pienemmät kappalevalmistukset.

Kiinnostuitko?

Keskustelemme mielellämme lisää

Sinun yhteyshenkilösi

Tommi Juntikka

Tj. | Puh. 012 345 6789